Matmessig har dagene mine vært ganske like hverandre, jeg har fått dilla på rekegryte, og har spist det tre dager på rad. Til en porsjon har jeg brukt:
Rekegryte
Du trenger:
150 g rensede reker
100 g sjampinjong
1/4 løk
1 hvitløksfedd
1/4 paprika
1/2 boks hermetiske, hakkede tomater
1/2 ts chilikrydder
salt og pepper
Slik gjør du:
Skjær soppen i skiver og finhakk løk, hvitløk og paprika.
Stek sjaminjong, løk og hvitløk i litt vann i panna til løken er myk.
Tilsett paprika og tomater og la det putre i noen minutter.
Legg i rekene og la de bli varme.
Smak til med chilikrydder, salt og pepper.
Jeg brukte Mini pearls fra Gymgrossisten.
I morgen er det veie- og måledag, pluss at jeg har oppkarbingsdag, jeg gleder meg til å spise norske epler.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar