søndag 16. september 2012

Veiedag og spisedag


Fredag var det klart for oppkarbing etter ni dager på diett. Normalt pleier jeg å ha ti dager i mellom spisedagene, men det passet best å ta det denne dagen i forhold til trening. Men først var det tid for en tur på vekta.

Jeg veide meg ikke før jeg startet på denne runden, for jeg var så full av vann pga mensen og følte meg veldig oppblåst. Jeg angrer litt på at jeg ikke gikk på vekta likevel, men men, ikke noe å gjøre med det nå. Uansett, dagens tall på vekta var akkurat det samme som når jeg avsluttet runde to, men samtidig fikk jeg på meg en bukse som ikke passet tidligere. Jeg tolker det som om at jeg kanskje bygde litt muskler de ukene jeg hadde diett-pause.

Bildet til venstre er fra 29 juli og det til høyre er fra sist fredag, det er vel kanskje ikke så veldig mye fremgang å spore.

Etter turen på vekta var det tid for å fylle på karbolagrene, og resette litt hormoner. Jeg startet med en proteinrik milkshake og et eple før trening, og en Skyr med vanilje etter trening.

Milkshaken lagde jeg delvis etter denne oppskriften, bortsett fra at jeg brukte både sjokolade- og bananproteinpulver, noen frosne bananbiter og litt mindre kakao.

Ellers spiste jeg bl.a speltlomper med syltetøy og Hapå og to pakker Snack a Jacks. Til middag hadde jeg pizza.

Jeg brukte den nye pizza tortilla'en fra Santa Maria som bunn og hadde på pizzasaus, ost, kjøttboller, pepperbiff og pepperoni.

Spisedagen ble som vanlig avsluttet med is.

Isen setter en del begrensninger for hva jeg kan spise resten av dagen, men det er får ikke hjelpe. Det er den jeg gleder meg mest til under denne dietten.

Jeg endte opp med å spise 2228 kalorier, 97,5 g proteiner, 316 g karbohydrater og 62 g fett. Antall kalorier  og karbohydrater var helt greit, men jeg burde ha fått i meg mer proteiner og litt mindre fett.

Jeg ble sulten av å skrive dette innlegget, så jeg får ta meg en tur på kjøkkenet og lage meg noe mat. Ha en fin kveld!

~Lisbeth~

3 kommentarer:

  1. flott blogg kjøper altid de mest nædvendige. bruker heller penger på å spare.
    må si pizzaen å sjokoladen er det jeg altid nesten faller for besøk meg her
    tilbudsvarer.blogspot.no

    SvarSlett