torsdag 26. juli 2012

Ferdig med andre runde, og klar for vedlikehold

Endelig ferdig med PSMF og klar for noen uker med vedlikehold. Jeg tok dessverre ingen bilder før jeg startet på dietten i april, så buksa jeg brukte på den tiden får vise forskjellen. Jeg gikk ned 8,5 kg på første runde, og 5 kg nå i andre runde, så tilsammen har jeg gått ned 13,5 kg. Fremdeles har jeg endel fett jeg vil ha bort, så det blir en ny runde med PSMF etterhvert, mest sannsynlig fra 3 september. Det er flere grunner til at jeg skal gå såpass lenge på vedlikehold denne gangen, mye for å gi huden tid til å trekke seg sammen, men også for å være sikker på at hormonene er i balanse sånn at jeg får best mulig "betalt" for ukene på diett.Det første bildet her er tatt i begynnelsen av juni etter de første seks ukene på diett, og det andre er tatt i dag. Litt forskjell har det blitt.


Planen videre nå er å ligge på rundt 160 g protein daglig, 100-150 g karbohydrat og 40-50 g fett. Det gir mellom 1400 og 1700 kalorier. Forhåpentligvis er det nok til at jeg kan bygge muskler, og kanskje redusere fettprosenten litt samtidig. Den største utfordringen i forhold til den nye matplanen tror jeg blir å få i meg nok karbohydrater uten å vekke sukkerhungeren, tror nok jeg må satse på mye frukt og bær. Det kan nok bli litt vanskelig å få i seg nok proteiner også, men jeg får ihvertfall prøve og se hvor jeg ender. Ikke umulig at det blir litt forandringer underveis heller.


Frukt og bær er ikke akkurat det vondeste man kan spise, her var dagens første måltid
En bolle med eple, jordbær, blåbær, valnøtter og skyr, med sukrin+ og vaniljepulver over sammen med en jordbærproteinshake.


Håper du har en super ettermiddag! Her skinner sola, så det har ihvertfall jeg.

~Lisbeth~

3 kommentarer:

 1. Du har jo vært kjempeflink :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Gro-Lise, PSMF er en ganske kjedelig diett, men utrolig effektiv ;o)

   Slett
 2. Ja , ser at den er effektiv. Vurderer å teste det til høsten. Er startet på lavkarbo igjen etter en sommer full av hvitvin og andre gode drikker med påfølgende mathunger dagen etter ;)

  SvarSlett