Til 2-3 porsjoner trenger du:
400 g karbonadedeig
1/2 løk
2 fedd hvitløk
100-150 g sjampinjong
1/2 paprika
1 ss tomatpurè
1 boks hakkede tomater
1 dl buljong (vann + buljongterning/kjøttfond)
basilikum, oregano, salt og pepper
1/2-1 squash
Slik gjør du:
Strimle squashen med et juliennejern/grønnsaksstrimler, eller ved å skjære tynne skiver med en ostehøvel og deretter skjære skivene i tynne strimler.
Ha squashstrimlene over i et dørslag og strø over salt. La det stå og renne av seg i 15-30 minutter.
Rens og skjær grønnsakene til kjøttsausen i passe biter.
Smuldre kjøttdeigen og brun den sammen med løk, hvitløk og sjampinjong.
Tilsett paprika og tomatpurè og stek videre i ca ett minutt.
Rør inn tomater og buljong, og smak til med basilikum, oregano, salt og pepper.
Kok opp, og la putre i ca 15 minutter.
Kok opp en kjele med vann. Ha i squashstrimlene og la koke i ca ett minutt.
Ha squashen over i dørslaget igjen og la det renne av seg.
Server sammen med kjøttsausen.
Jeg bruker som regel tomater fra Go Eco, for de har ganske lavt innhold av karbohydrater.
Nydelig. Den skal prøves i morra den dag :)
SvarSlett