lørdag 7. juli 2012

Jordbærgelefluff

Deilig dessert full av proteiner og minimalt med karbohydrater og fett.



Du trenger:
1 ts sukkerfri gelepulver
2 eggehviter
15 g jordbærproteinpulver
1/2 dl vann

Slik gjør du:
Kok opp vannet og ha oppi gelepulveret. Rør til pulveret er oppløst.
Stivpisk eggehvitene.
Tilsett geleen i en tynn stråle i eggehvitene mens vispene går på middels fart.
Gjør det samme med proteinpulveret, og visp videre i et par minutter på full fart.
Sett gelefluffen i kjøleskapet i ca en time, så den stivner litt.






Næringsinnhold: 95 kcal, 22,5 g protein, 0,6 g karbohydrat og 0,3 g fett.


Tomt...
..heldigvis ikke.. Jeg doblet oppskriften så det står en til i kjøleskapet. Bruk samme mengde vann om du gjør som meg og dobler oppskriften.


~Lisbeth~

2 kommentarer: