Du trenger til 2 porsjoner:
400 g svin indrefilet
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Soppsaus:
150-200 g sjampinjong
1/2 løk
1 fedd hvitløk
1 dl soyamelk
1 ss soyasaus
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
1 ss mager kesam
Slik gjør du:
Gni fileten inn med salt og pepper.
Brun den på alle sider i en stekepanne og legg den deretter i en ildfast form.
Stikk inn et steketermometer i den tykkeste delen og stek ved 125 grader, til termometeret viser 70 grader (ca 20 min). La kjøttet hvile i minst 10 minutter før du skjærer det opp.
Skjær soppen i skiver og finhakk løk og hvitløk.
Ha litt vann i en panne, og stek grønnsakene lett.
Hell i soyamelt og soyasaus, kok opp og la koke i noen minutter.
Ta panna av varmen og avkjøl litt før du rører inn kesam. Smak til med salt og pepper.
Server med kokt asparges og rødløk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar