En frisk og god salsa som smaker like godt som tilbehør til diverse middagsretter og som dipp til grønnsaker.
Du trenger:
1/2 rødløk
1/2 grønn paprika
1/2 rød chili
1 boks hermetiske tomater
1 ts tomatpurè
frisk koriander
saften av en lime
salt og pepper
Slik gjør du:
Rens og grovhakk grønnsakene.
Ha grønnsakene i en foodprocessor sammen med tomatene og tomatpurè. Kjør til bitene er finhakkede, og salsaen har passe konsistens.
Smak til med koriander, limesaft, salt og pepper.
Ca næringsinnhold pr 100 g: 18 kcal, 1 g proteiner, 2,5 g karbohydrater og <0,1 g fett, helt riktig blir det ikke, for det vil bl.a variere litt i forhold til hvor store grønnsakene er og hva slags hermetiske tomater man bruker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar